sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Esittelyssä: Riku Mcllroy

Kotiseura: Hirvihaaran Golf, M-Town

Aloittanut golfin: 2012

HCP: 28,2

Lempimaila: Pitcheri

Suosikkikenttä: Kymen Golf



"NO TERVE!!" 

"MORJES MIKÄ AVAUS!!"


Riku “Tegra” Järvelä on Komitean tuoreimpia kiinnityksiä. Mies on pelannut golfia vasta pari vuotta, mutta kehityskaari on ollut hirmuinen. Herra ei ole vielä majoreissa kärkisijoja kolkutellut, mutta eteenpäin on menty ja aina hyvässä hengessä. Tegra onkin rehellisesti sanottuna aivan timanttista peliseuraa, ei turhaa mököttelyä ja kuppi on aina puoliksi täynnä! Allekirjoittanut on onneksi päässyt nauttimaan miehen seurasta kierroksella jo useampaan otteeseen, valitettavan usein tosin pahamaineisessa Black-Flightissa...


Tämä ryhmän kuopus on viettänyt koko off-seasonin kielikylvyssä Madridin hikisen kuumassa ilmastossa ja huhujen mukaan muille lähes mahdottomat lauseet taipuvat mieheltä sulavasti kovan opiskelun tuloksena.. Mikäli haluja riittää, Mäntsälän Matadorin kolokesältä odotetaan suuria osumia! Lisäksi Rookie-tittelillä alku-uransa huiskinut Tegra luovuttaa tämän kauden alussa tulokkaan roolin ja siihen liittyvät vastuut Ramu Singhille haikein juhlamenoin. Tämähän nostaa entisestään herraan kohdistuvia odotuksia, mies eikä poika enää.



Ja huomio kaikki neidit, jos kuulette huudon: “NO MITÄS MISSEI TÄÄL ON??!”, juoskaa!



Tavoitteet kaudelle 2014: Ajurin osto, hauskanpito ja tasoitus 15 hujakoille.

Mieleenpainuvin hetki: Southern Masters 2013 Round 2. Blackflightissa Lötikän ja Keeganin kanssa, hauskin golfkierros tähän mennessä ja onnistumisiakin riitti!



Kohta mennään eteenpäin, Angel Oksanen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti